Share |

COACHING & LICHAAMSGERICHTE THERAPIE VOOR VROUWEN

www.exitonzekerheid.nl

www.zorgmoeder.nl

Ben jij chronisch onzeker?

Voelt het alsof het nooit goed genoeg is, wat je doet?

Dat, ongeacht welke opleiding of achtergrond je hebt, het niet voldoende is?

Dat je steeds harder gaat werken om maar te laten zien dat je het wel kunt? En dat dat nooit voldoende voor je voelt?

Merk je dat je het moeilijk vindt om nee te zeggen? Tegen je partner, je kinderen, je ouders, je baas? Ligt het woordje ‘nee’ op het puntje van je tong, maar zeg je toch ja?

Blijf jij onzeker over je uiterlijk, je kleding, je gewicht, je uitstraling? Ben je onzeker over wat anderen van jou denken?

Heb je het gevoel dat je na al die tijd nog steeds niet op de plek bent waar je zou moeten zijn?

Ben je onzeker over jouw plaats in het leven? Jouw doelen, jouw passies?

En ben je op zoek naar een manier om meer zelfvertrouwen te krijgen? Zou je meer voor jezelf op willen komen? Zou je…’Nee’ willen leren zeggen? 

Zou je willen leren vertrouwen op jezelf?

 

 

 

Een groot percentage van de Nederlandse vrouwen worstelt met onzekerheidsvraagstukken. Onzekerheid kan bestaan op het gebied van werk, carrière, opleiding,  intelligentie, uiterlijk, gewicht, relaties, opvoeding of keuzes in het leven.

Onzekerheid kan op alle gebieden in het leven voorkomen. Vrouwen hebben vaak op jonge leeftijd al geleerd dat ze ‘niet goed genoeg zijn’, dat ze niet ‘meetellen’ of dat er niet naar ze geluisterd wordt. Ondanks vele veranderingen in de maatschappij en de ontwikkeling van de posities van vouwen, zien we dat onzekerheid een valkuil blijft én een uitdaging.

Als onzekerheid langere tijd aanhoudt kan dit stress opleveren, een burnout, overspannenheid of lichamelijke klachten. Vrouwen kunnen merken dat ze niet meer kunnen genieten, continue moe zijn of periodes van somberheid ervaren. 

 

 

 

 

Gelukkig is er iets aan die vervelende onzekerheid te doen! In mijn praktijk begeleid ik je in het afrekenen met die onzekerheid. Niet alleen door te praten. Praten kan heel verhelderend werken, maar soms niet afdoende zijn om échte verandering teweeg te brengen. 

Door het hele systeem mee te nemen, inclusief de non-verbale taal van het lichaam én de video-analyse in te zetten, reken je voorgoed af met jouw onzekerheid! Je krijgt zowel inzicht in het ontstaan van die onzekerheid, als input en ondersteuning om een blijvende verandering daarin aan te brengen. Zodat je kunt zijn zoals je bedoeld bent en vanuit kracht en zelfvertrouwen het leven aangaat. 

Telefoon:  +31 (0)6 52 307 143
E-mail:      info@insight-view.nl

    Coaching bij Onzekerheid en Minderwaardigheidsgevoelens

Voorgoed afrekenen met jouw onzekerheid.

 

Inzicht, input en begeleiding bij onzekerheid zodat blijvende verandering mogelijk is.

 

Lichaamsgericht werken waardoor positieve verandering op diep niveau bewerkstelligd wordt.

 

Leven vanuit kracht en zelfvertrouwen...

 

 

    Veel vrouwen hebben last van een vorm van onzekerheid.

    Aan je onzekerheid is iets te doen!