Share |

COACHING & LICHAAMSGERICHTE THERAPIE VOOR VROUWEN

www.exitonzekerheid.nl

www.zorgmoeder.nl

 

Insight-View is een praktijk voor persoonlijke coaching en lichaamsgerichte therapie voor vrouwen. Door middel van non-verbale strategie analyse, coachingsgesprekken en lichaamsgerichte sessies kun je afrekenen met die strategieen die beperkend voor je zijn gebleken en die je belemmeren in je dagelijkse leven, je relaties, de zorg voor je kinderen of je persoonlijke groei en ontwikkeling. 

 

Mijn praktijk onderscheidt zich door gebruik te maken van de video-analyse voor het verkrijgen van een dieper inzicht in jouw drijfveren, motieven en de achtergrond van jouw (overlevings)strategieen. 

 

De videobeelden waarin jouw non-verbale gezichtsexpressie wordt uitvergroot, maken het mogelijk écht te kijken naar jezelf en in welke mate oude overtuigingen en verwachtingen nog steeds een rol spelen in je dagelijkse leven. 

 

Daarnaast is de combinatie van videowerk, coaching én lichaamsgerichte sessies uniek en zeer effectief. Door lichaamsgericht te werken kun je vorm geven aan nieuwe inzichten wat echte verandering teweegbrengt. 

 

* Erkend GezondZorg Therapeut, licentienummer 1470.

Over Insight-View

Telefoon: +31(0)6 52 307 143

Email: info@insight-view.nl